streda 11. novembra 2015

Novinky vo svete: VS Fashion Show 2015, Trend Alžbety I., Avokádo - zelený zázrak, Podprsenky za milióny dolárov

     Ahojte,
v rubrike Novinky vo svete Vám budem každý týždeň prispievať o aktualitách vo svete či už módy, lifestyle-u, kozmetiky a pod. Budú to proste rôzne zaujímavosti, ktoré Vám pošlem formou odkazu a pridám poprípade vlastný názor, tip, myšlienku :-)

     Včera, 10. novembra vypukla každý rok očakávaná VS Fashion Show. Táto veľkolepá šou je asi najviac očakávanou a najintenzívnejšie sledovaná módna prehliadka na svete. Každý rok si ju naozaj vzorne pozriem celú, inšpirujem sa a tú kinder čokoládku čo práve idem otvoriť odložím bokom :-). Posielam Vám link, kde si môžete pozrieť tie najexkluzívnejšie podprsenky od VS. Osobne sa mi najviac vryla do pamäti Royal Fantasy bra, ktorú mala Candice Swanepoel v roku 2013.
http://www.ibtimes.co.uk/victorias-secret-fashion-show-most-expensive-fantasy-bras-million-dollar-miracle-sexy-splendor-1528260

     Ak Vás zaujíma niečo z histórie, posielam aj odkaz na článok o anglickej kráľovnej Alžbete I. (Elizabeth I.) a jej trende, ktorý sama zaviedla v 16. storočí.
http://www.theguardian.com/fashion/fashion-blog/2015/sep/08/how-elizabeth-i-made-red-hair-fashionable-in-1558

     Určite každá z Vás aspoň raz v živote jedla avokádo. Je to veľmi univerzálny dar, ktorý nám naša príroda dala. Dá sa použiť na rôzne masky, ako náhrada za maslo/nátierku alebo akokoľvek. Obsahuje veľa vitamínov a je naozaj zdravé! Dôležité je však odhadnúť jeho zrelosť - aj pre mňa býva veľká dilema či ho už rozkrojiť, alebo ho ešte nehať dozrieť. Posielam Vám zopár dôvodov prečo jesť práve avokádo a aký vplyv dokáže mať na naše zdravie.
http://www.lifehack.org/314111/this-what-will-happen-when-you-eat-avocados-every-day


     No a na záver, keď som už spomínala tu včerajšiu VS Fashion Show, tu Vám posielam odkaz, kde si môžete pozrieť modely, ktoré boli včera odprezentované :-).
http://www.telegraph.co.uk/fashion/events/victoria-secret-fashion-show-catwalk/

 D.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára